Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Melia.com

3.5% korting bij Melia.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Melia.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Solmelia.com is een hotelketen met meer dan 300 hotels in 30 verschillende landen. Alle hotels richten zich op het bezorgen van een unieke en onvergetelijke ervaring bij de bezoeker.

Solmelia.com is opgericht in 1956 en is momenteel de grootste hotelketen voor vakanties. Tevens is Solmelia.com de grootste keten in Europa en 12e in de wereld.

Merknamen die gebruikt worden door Solmelia.com om hun producten aan te bieden zijn onder andere Gran Melia, Melia Hotels & Resorts, ME by Melia, Innside, TRYP Hoteles, Sol Hoteles. Paradisus Resorts en Sol Melia Vacation Club. Elk merk is gecreëerd om de verschillende behoeften van klanten te vervullen, rekeninghoudende met verschillende leeftijden, voorkeuren en eisen.


Specificatie korting bij Melia.com


Algemeen: 3.5%
Amerika: 2.5%
APAC Rewards: 2.5%

Belangrijke informatie over korting bij Melia.com

De vermelde korting bij Melia.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Melia.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Melia.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Melia.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Melia.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.