Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

MelkofPuur.nl

3.5% korting bij MelkofPuur.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij MelkofPuur.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

MelkofPuur.nl is een professioneel vormgegeven webwinkel met zeer goede kwaliteit kinderkleding in diverse stijlen. MelkofPuur.nl verkoopt de duurste merken kinderkleding tegen een goedkopere prijs en biedt zowel nieuwe als bijna nieuwe kleding van de beste merken. De collectie bevat veel kleding van het merk Jottum, Marybel, Diesel, Oilily, Vingino en andere originele en hoge kwaliteit kinderkleding.

MelkofPuur.nl maakt de beste kinderkleding voor elke portemonnee betaalbaar. Daarnaast zijn er regelmatig leuke kortingsacties en hebben als extra, een aantrekkelijk spaarpunten systeem. Melk of Puur.nl steunt daarnaast het milieu door mooie, tweedehands kleding opnieuw in eigen land, in circulatie te brengen.

MelkofPuur.nl onderscheidt zich door:
• Verschillende doelgroepen, MelkofPuur.nl.
• Origineel vormgegeven website.
• Ruime voorraad, ongeveer 5000 stuks.
• Verschillende betaalmogelijkheden, waaronder Ideal en Paypal.
• Snelle leveringstijd.


Specificatie korting bij MelkofPuur.nl


Algemeen: 3.5%

Belangrijke informatie over korting bij MelkofPuur.nl

De vermelde korting bij MelkofPuur.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van MelkofPuur.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij MelkofPuur.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij MelkofPuur.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij MelkofPuur.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.