Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Meubelpartner.nl

1.5% korting bij Meubelpartner.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Meubelpartner.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Bij Meubelpartner.nl vindt u een enorm assortiment meubels, zitbanken, eetkamerstoelen, fauteuils, tafels etc.. tegen de laagste prijzen. Dankzij een grote voorraad kan Meubelpartner.nl klanten altijd snel van dienst zijn.

De voordelen:
•Een webshop met een gezicht;
•Aanspreekpunt met goede adviseurs;
•100% laagste prijzen van Nederland;
•Geen aanbetaling;
•Gratis levering aan huis in Nederland ;
•Afhalen is mogelijk bij onze showroom in het midden van het land;
•36 maanden CBW garantie.


Specificatie korting bij Meubelpartner.nl


Algemeen: 1.5%

Belangrijke informatie over korting bij Meubelpartner.nl

De vermelde korting bij Meubelpartner.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Meubelpartner.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Meubelpartner.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Meubelpartner.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Meubelpartner.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.