Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Meubeltrefpunt.be

3.5% korting bij Meubeltrefpunt.be

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Meubeltrefpunt.be en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Meubeltrefpunt.be is een meubelwebwinkel met een breed gamma aan meubelen (van tuinmeubelen tot bedden, van TV-kasten tot badmeubelen) die voor een vaste lage prijs worden aangeboden. Bovendien is de verzending gratis of de klant ontvangt tot €40,00 korting bij afhaling.
Verder is er een eigen voorraad en een afhaalpunt in Brasschaat, waardoor bestellingen binnen 10 werkdagen geleverd/afgehaald kunnen worden wat een korte levertijd is in de meubelbranche.
Bestellingen kunnen vooruitbetaald worden (VISA, MASTERCARD, Bancontact, bankoverschrijving) of betaald worden bij levering/afhaling met cash of Bancontact.


Belangrijke informatie over korting bij Meubeltrefpunt.be

De vermelde korting bij Meubeltrefpunt.be is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Meubeltrefpunt.be gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Meubeltrefpunt.be. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Meubeltrefpunt.be. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Meubeltrefpunt.be in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.