Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Mijnslijter.nl

2.5% korting bij Mijnslijter.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Mijnslijter.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Mijnslijter.nl is een handelsnaam van Wijdeveld Wijnhandel en Slijterij. Wijdeveld is een officiele Gall & Gall winkel waardoor de betrouwbaarheid van de mijnslijter.nl wordt geborgt.

Mijnslijter.nl heeft een compleet assortiment zoals u dat van een online slijter mag verwachten. Het assortiment wordt dagelijks bijgewerkt en zal in de toekomst alleen maar groeien.

Mijnslijter.nl levert middels een eigen bezorgdienst in de regio Gelderland en middels een gespecialiseerde bezorgdienst in de gebieden daar buiten.


Specificatie korting bij Mijnslijter.nl


Algemeen: 2.5%

Belangrijke informatie over korting bij Mijnslijter.nl

De vermelde korting bij Mijnslijter.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Mijnslijter.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Mijnslijter.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Mijnslijter.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Mijnslijter.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.