Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Misco.nl

2% korting bij Misco.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Misco.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Misco staat voor Microcomputers Supplies Company en is in Europa al jaren nummer één in haar categorie, met vestigingen in o.a. Engeland, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië en Zweden. Misco.nl is onderdeel van Systemax met een wereldwijde omzet van 2 miljard dollar. Misco Nederland is één van de grootste aanbieders van computer hard- en software, home entertainment, telecom en aanverwante artikelen. Sinds 1985 is Misco een betrouwbare leverancier voor zowel de zakelijke- als consumentenmarkt.

Voordelen Misco.nl:
• Scherpe prijzen;
• Ruim assortiment: one-stop-shopping met meer dan 25.000 artikelen;
• Specialistische helpdesk en een betrouwbare after-sales tijdens kantooruren;
• Diverse betaalmethodes: iDeal, Credit Card, Overboeking, Paypal;


Specificatie korting bij Misco.nl


Algemeen: 2%

Belangrijke informatie over korting bij Misco.nl

De vermelde korting bij Misco.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Misco.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Misco.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Misco.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Misco.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.