Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Molenheide.be

3.5% korting bij Molenheide.be

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Molenheide.be en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Molenheide is gelegen in het centrum van fiets- en wandelparadijs Limburg (België) en staat bekend als één van de best uitgeruste bungalowparken.
Het belangrijkste? Het gigantisch overdekt Speelparadijs ‘Kids Valley’ met sprookjesburcht en gunhouse en natuurlijk het Zwemparadijs ‘Aquapolis’ met kabouterbad en toffe glijbanen. Dé trekpleister is de nieuwe en mega indoor Minigolf ‘De Mijn’. Verschillende thema’s zoals
steenkool-, goud- en diamantmijnen, aangevuld met geur-, kleur- en trileffecten zorgen voor een unieke belevenis voor iedereen!
Voor een rustgevende wandeling is een bezoek aan het 100 ha Wild- en Wandelpark zeker de moeite. Er is ook ruim aandacht besteed aan de verschillende drank- en eetgelegenheden zoals het Café Mangé, Taverne of Bruin Café. Park Molenheide draait bovendien op 100% bio-energie en is CO2 neutraal.

OVERNACHTEN IN DE NIEUWE VAKANTIEHUIZEN IS ECHT GENIETEN!!!

In de nieuwe vakantiehuizen op park Molenheide kom je echt tot rust! De Comfortplus en Villatypes zijn échte vakantiewoningen, individueel gelegen en luxueus ingericht met inductie kookplaten, flatscreen TV met Dolby Surround System, afwasmachine, parketvloer tot zelfs infrarood sauna in de Villatypes!


Belangrijke informatie over korting bij Molenheide.be

De vermelde korting bij Molenheide.be is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Molenheide.be gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Molenheide.be. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Molenheide.be. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Molenheide.be in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.