Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Mooivakanties.nl

€25.00 korting bij Mooivakanties.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Mooivakanties.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Mooi Vakanties, vakanties voor levensgenieters.

Mooivakanties.nl organiseert luxe rondreizen op maat naar Afrika, Azië, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten.
De reisprogramma’s komen in nauw overleg met de klant tot stand. Door de jarenlange expertise en kennis van de aangeboden bestemmingen kan Mooivakanties.nl zeer deskundig advies geven. Er wordt een route geheel naar wens samengesteld en ook de accommodaties worden afgestemd op de voorkeuren van de klant. Uitgangspunten zijn: een rustig opgebouwd programma, mooie en bijzondere hotels, lodges en resorts en tijd om zorgeloos te genieten omdat alles perfect geregeld is.

Mooivakanties.nl besteedt veel aandacht aan de keuze van de hotels. Voor de klanten van Mooivakanties.nl geen massale hotels aan overvolle stranden of onpersoonlijke zakenhotels, maar kleinschalige en bijzondere lodges, riads, boutique hotels of eco-resorts die passen in de couleur locale van de reisbestemming. Een gerenoveerd klooster in Cuzco, een luxe riad in Marrakech, een tented camp in het Kruger Wildpark, een romantische poolvilla in Bali of een designhotel in Buenos Aires. Per definitie zijn het 4- of 5 sterren hotels, waar het de reiziger aan comfort en luxe niet zal ontbreken.

Neem eens een kijkje op de website www.mooivakanties.nl.


Specificatie korting bij Mooivakanties.nl


Algemeen: €8.75

Belangrijke informatie over korting bij Mooivakanties.nl

De vermelde korting bij Mooivakanties.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Mooivakanties.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Mooivakanties.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Mooivakanties.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Mooivakanties.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.