Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Muizenshop.nl

1% korting bij Muizenshop.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Muizenshop.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

MuizenShop.nl is sinds 1999 op de markt en sindsdien dé nicheplayer van Nederland op het gebied van computercomponenten zoals computermuizen, trackballs, toetsenborden, headsets en nog veel meer.

Tevens streeft MuizenShop.nl er naar om een zo'n exclusief mogelijke collectie te kunnen presenteren in haar assortiment. Vanuit dit oogpunt, importeert MuizenShop.nl de producten vanuit de gehele wereld.

MuizenShop.nl is aangesloten bij QShops Keurmerk. Dit waarborgt de kwaliteit en biedt de consument zekerheid. MuizenShop.nl heeft uitgebreide betalingsmogelijkheden zoals iDEAL, PayPal, rembours en overboeking bank/giro.


Specificatie korting bij Muizenshop.nl


Algemeen: 1%

Belangrijke informatie over korting bij Muizenshop.nl

De vermelde korting bij Muizenshop.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Muizenshop.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Muizenshop.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Muizenshop.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Muizenshop.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.