Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

MyTrendyPhone.nl

2.5% korting bij MyTrendyPhone.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij MyTrendyPhone.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

MyTrendyPhone heeft een grote selectie goedkope mobiele telefoon accessoires. Daarnaast bieden ze ook onderdelen en accessoires voor muziek spelers, foto en video toestellen en PC's en laptops - alles van hoge kwaliteit.

Op MyTrendyPhone.nl kunt u veel verschillende en interessante artikelen vinden en makkelijk online bestellen. Ze leveren aan alle Europese landen en verder.

My TrendyPhone.nl geeft de klanten de 30-dagen prijsgarantie. Dit maakt ze tot een betrouwbaar en serieus bedrijf om te promoten op uw website. Producten die op voorraad zijn worden dezelfde dag nog verstuurd.


Specificatie korting bij MyTrendyPhone.nl


Algemeen: 2.5%

Belangrijke informatie over korting bij MyTrendyPhone.nl

De vermelde korting bij MyTrendyPhone.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van MyTrendyPhone.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij MyTrendyPhone.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij MyTrendyPhone.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij MyTrendyPhone.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.