Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

NHA.nl

€32.50 korting bij NHA.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij NHA.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

NHA opleidingen (www.nha.nl) biedt de voordeligste thuis-studies aan van Nederland. Geïnteresseerden kunnen uit meer dan 250 verschillende cursussen en opleidingen kiezen. En starten kan op iedere dag van het jaar.


Specificatie korting bij NHA.nl


Algemeen: €0.25
HBO: €0.25

Belangrijke informatie over korting bij NHA.nl

De vermelde korting bij NHA.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van NHA.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij NHA.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij NHA.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij NHA.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.