Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

NHHoteles

5% korting bij NHHoteles

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij NHHoteles en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

NH Hoteles, een leidende hotelketen in Europa, is met meer dan 300 hotels aanwezig in 20 Europese landen, Latijns Amerika en Afrika. Bij elk bezoek aan de website kan de gebruiker het op dat moment gunstigste tarief opsporen.


Belangrijke informatie over korting bij NHHoteles

De vermelde korting bij NHHoteles is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van NHHoteles gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij NHHoteles. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij NHHoteles. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij NHHoteles in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.