Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Nedgame.nl

3.75% korting bij Nedgame.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Nedgame.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Nedgame is dé online gameshop met verreweg het grootste assortiment van Nederland.

Alles wordt snel uit voorraad geleverd, naast nieuwe games en accessoires onderscheiden zij zich ook door de verkoop van import en gebruikte games.

De prijzen liggen vaak ver onder de adviesprijs en het assortiment is enorm uitgebreid.


Specificatie korting bij Nedgame.nl


Accessoires: 1.5%
Algemeen: 1.5%
Consoles: 1%
Merchandise: 3.75%
Overig: 1.5%

Belangrijke informatie over korting bij Nedgame.nl

De vermelde korting bij Nedgame.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Nedgame.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Nedgame.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Nedgame.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Nedgame.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.