Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Newscientist.nl

7.5% korting bij Newscientist.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Newscientist.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

NWT Magazine brengt nieuwe ontwikkelingen in bètawetenschap en techniek aan het licht. Het magazine verschaft 11x per jaar kennis en inzichten waardoor lezers tot andere inzichten komen. Het wil ingesleten denkbeelden veranderen en kennis bieden om meningen te funderen.
Bovendien plaatst NWT Magazine wetenschappelijke ontwikkelingen in een maatschappelijke context.


Specificatie korting bij Newscientist.nl


Abonnementen: 7.5%
Algemeen: 3%

Belangrijke informatie over korting bij Newscientist.nl

De vermelde korting bij Newscientist.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Newscientist.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Newscientist.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Newscientist.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Newscientist.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.