Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Oktoberfest-winkel.nl

4% korting bij Oktoberfest-winkel.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Oktoberfest-winkel.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Naast de vele Nederlanders die de Oktoberfesten in Duitsland bezoeken, worden er ook steeds meer Oktober- en bierfeesten in Nederland georganiseerd. In de Oktoberfest-winkel.nl vindt u alles voor zo'n feest, zoals Oktoberfest kleding (lederhose, dirndls en overhemden), accessoires en versiering.
De oktoberfest winkel is onderdeel van Fun en Feest Megastore, de grootste feestwinkel van Europa.

USP’s
* onderdeel van de grootste en bekendste feestwinkel van Europa: de Fun en Feest Megastore
* het grootste aanbod Oktoberfest artikelen online, allemaal snel uit voorraad geleverd
* altijd lage verzendkosten


Specificatie korting bij Oktoberfest-winkel.nl


Algemeen: 4%

Belangrijke informatie over korting bij Oktoberfest-winkel.nl

De vermelde korting bij Oktoberfest-winkel.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Oktoberfest-winkel.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Oktoberfest-winkel.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Oktoberfest-winkel.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Oktoberfest-winkel.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.