Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

One2gethertravel.nl

1% korting bij One2gethertravel.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij One2gethertravel.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Maak kennis met de succesvolle reisorganisatie exclusief voor singles en eenoudergezinnen, dé specialist op dit gebied : One2gether Travel!

Als enige reisorganisatie is One2gether Travel specialist in vakanties exclusief voor singles van 22 jaar tot en met 60+ vitaal én eenoudergezinnen. Naast groepsreizen biedt One2gether Travel ook de single of het eenoudergezin die individueel op vakantie wil diverse mogelijkheden in verschillende landen mét de aantrekkelijke One2gether-faciliteiten en kortingen. Reizen worden aangeboden in diverse landen zoals Turkije, Frankrijk, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Kroatië, Portugal, Tunesië, Spanje, Italië en enkele verre bestemmingen.


Specificatie korting bij One2gethertravel.nl


Algemeen: 1%

Belangrijke informatie over korting bij One2gethertravel.nl

De vermelde korting bij One2gethertravel.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van One2gethertravel.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij One2gethertravel.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij One2gethertravel.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij One2gethertravel.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.