Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Onlinedesignmeubel.be

1.75% korting bij Onlinedesignmeubel.be

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Onlinedesignmeubel.be en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Onlinedesignmeubel.be is dé winkel waar je terecht kunt voor design meubels, woonaccessoires en verlichting. Wanneer je iets koopt bij Onlinedesignmeubel.be, dan ben je verzekerd van een uniek design product tegen een betaalbare prijs. Het assortiment van Onlinedesignmeubel.be is erg gevarieerd. Je kunt bij ons terecht voor alle stijlen meubels van verschillende designers. Wij bieden bijvoorbeeld een hoogglans tv meubel met strakke lijnen aan, maar ook een retro hanglamp met een landelijke uitstraling.


Belangrijke informatie over korting bij Onlinedesignmeubel.be

De vermelde korting bij Onlinedesignmeubel.be is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Onlinedesignmeubel.be gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Onlinedesignmeubel.be. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Onlinedesignmeubel.be. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Onlinedesignmeubel.be in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.