Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Onlinedierenspeciaalzaak.com

2.5% korting bij Onlinedierenspeciaalzaak.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Onlinedierenspeciaalzaak.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Onlinedierenspeciaalzaak.com is een jonge partij voor het online verkopen van dierbenodigdheden. Door uitzonderlijk scherpe prijzen, duidelijke productinformatie en goede service behoort Onlinedierenspeciaalzaak.com ondanks het korte bestaan tot de meest verkopende webshops in dierbenodigdheden van Nederland.

Het onderscheidend vermogen van Onlinedierenspeciaalzaak.com ligt met name in de prijs. Naast zeer scherpe prijzen, biedt Onlinedierenspeciaalzaak.com ook uitstekende service. Enkele voorbeelden van de uitzonderlijke hoge service:

• Wanneer de klant aanspraak maakt op garantie, zal het artikel bij de klant aan huis opgehaald worden en krijgt hij kosteloos een nieuwe geleverd.
• Als een deel van de bestelling niet op voorraad is, zal in de meeste gevallen de bestelling alsnog direct verstuurd worden en worden de artikelen die niet voorradig zijn kosteloos worden nageleverd.

Onlinedierenspeciaalzaak.com respecteert de Nederlandse wet koop op afstand en toont dit aan klanten door middel van het digikeur keurmerk.


Specificatie korting bij Onlinedierenspeciaalzaak.com


Algemeen: 2.5%

Belangrijke informatie over korting bij Onlinedierenspeciaalzaak.com

De vermelde korting bij Onlinedierenspeciaalzaak.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Onlinedierenspeciaalzaak.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Onlinedierenspeciaalzaak.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Onlinedierenspeciaalzaak.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Onlinedierenspeciaalzaak.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.