Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Onlinepiercingskopen.nl

6% korting bij Onlinepiercingskopen.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Onlinepiercingskopen.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Op Onlinepiercingskopen.nl wordt een groot assortiment aan piercings aangeboden. De aangeboden piercings zijn trendy en hebben een hoge prijs/kwaliteit verhouding. Met behulp van handige filters kunnen bezoekers gemekkelijk hun piercings vinden op Onlinepiercingskopen.nl. Zo kunnen bezoekers bijvoorbeeld piercings zoeken op maat, kleur, material, soort en merk.


Specificatie korting bij Onlinepiercingskopen.nl


Algemeen: 6%

Belangrijke informatie over korting bij Onlinepiercingskopen.nl

De vermelde korting bij Onlinepiercingskopen.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Onlinepiercingskopen.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Onlinepiercingskopen.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Onlinepiercingskopen.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Onlinepiercingskopen.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.