Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Onlineskateshop.nl

2.5% korting bij Onlineskateshop.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Onlineskateshop.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Inlineskateshop is een skate-speciaalzaak. Dat wil zeggen dat je er van op aan kunt dat je in de winkel deskundig advies krijgt. Een speciaalzaak is niet duurder dan andere winkels, het verschil zit in de service en de deskundigheid. En een goed advies = geld besparen!

Bij inlineskateshop gaat het dan ook niet om "platte verkoop" maar zelfs online wordt geprobeerd de mensen zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Veel artikelen van de inlineskateshop kunnen uit voorraad geleverd worden.


Specificatie korting bij Onlineskateshop.nl


Algemeen: 2.5%

Belangrijke informatie over korting bij Onlineskateshop.nl

De vermelde korting bij Onlineskateshop.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Onlineskateshop.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Onlineskateshop.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Onlineskateshop.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Onlineskateshop.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.