Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Ottos.be

5% korting bij Ottos.be

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Ottos.be en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Otto's is de totaalleverancier voor het kantoor sinds 1876! Zo heeft Otto's scherp geprijsde kantoorartikelen, kantoormachines, kantoormeubelen en ICT producten. Daarnaast verzorgd Otto's voor veel bedrijven de complete projectinrichting, een voorbeeld is het Afas Stadion van AZ. Naast de diverse takken van sport voor het kantoor heeft Otto's één tak zeer hoog in het vaandel, service. Zo geldt in de webshop: een order boven de € 99,- wordt in zijn geheel gratis verzonden en indien voorradig binnen 24-uur! Dit is dan ook 1 van de redenen waarom het familiebedrijf al bijna 135 jaar bestaat. Bovendien heeft elke productgroep bij Otto's een eigen technische dienst. In 2001 werd Otto's onderscheiden als: Koninklijke Hofleverancier.


Belangrijke informatie over korting bij Ottos.be

De vermelde korting bij Ottos.be is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Ottos.be gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Ottos.be. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Ottos.be. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Ottos.be in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.