Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Pabo.be

6.5% korting bij Pabo.be

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Pabo.be en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Pabo: Devoted to your pleasure

Al ruim 20 jaar is PABO topspeler in de markt van erotiek-gerelateerde artikelen. Per postorder levert PABO dagelijks aan miljoenen klanten trendy kleding, sexy lingerie, erotische speeltjes en spannende DVDs.
Met een jaaromzet van EUR ± 200 mln en vertegenwoordigingen in 9 Europese landen, voorziet PABO duidelijk in een sterke behoefte. Door de klanten altijd met respect en discretie te benaderen, ruimte te laten voor ieders individuele wensen, en voortdurend in te spelen op nieuwe trends verwacht PABO deze sterke positie ook in de toekomst te kunnen behouden en verder uit te breiden.


Belangrijke informatie over korting bij Pabo.be

De vermelde korting bij Pabo.be is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Pabo.be gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Pabo.be. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Pabo.be. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Pabo.be in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.