Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Palladiumgames.be

€1.75 korting bij Palladiumgames.be

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Palladiumgames.be en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Palladiumgames.be is de merknaam voor online spelen van de welgekende Palladium speelhallen.
Palladiumgames.be is erkend en goedgekeurd door de Belgische kansspelcommissie.
Uw ontspanning is onze passie. Sfeer, spanning en sensatie worden u aangeboden in een aangename omgeving. Wij garanderen een uitgebreide keuze aan spellen beschikbaar op de Belgische markt. Een bijkomende troef is ons team van professionele medewerkers, zij staan steeds tot uw dienst.
Palladiumgames.be garandeert steeds een onmiddellijke betaling met de glimlach.


Belangrijke informatie over korting bij Palladiumgames.be

De vermelde korting bij Palladiumgames.be is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Palladiumgames.be gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Palladiumgames.be. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Palladiumgames.be. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Palladiumgames.be in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.