Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Pampel.nl

2.5% korting bij Pampel.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Pampel.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Ontspannen fietsen en wandelen, genieten van de rust en veelzijdigheid van de Veluwe. Klimmen en klauteren in de Speelburcht, zwemmen in het overdekte zwembad. Nátuurlijk…camping de Pampel.nl!

Camping de Pampel.nl is gelegen in het Veluwse plaatsje Hoenderloo, vlak bij Apeldoorn. In de directe omgeving treffen de bezoekers tal van attractieparken aan, zoals de Apenheul, Koningin Julianatoren, Burgers’ zoo…en nog veel meer.

De Pampel.nl is ideaal voor kampeerders, het hele jaar door! Ook voor de bezoekers die geen caravan of tent hebben bieden wij vele mogelijkheden. Bijvoorbeeld onze Woodlodges! Dit zijn luxe tenten compleet ingericht met inventaris, sfeervol meubilair, keuken en hemelbed met klamboe. Zo heeft men het gevoel van het kamperen met de luxe van thuis.
Nog meer luxe die men thuis gewend is? Dan is een van onze boerderijen écht iets voor hen! De kids kunnen slapen in de bedstede, in de overige slaapkamers slapen de ouders op echte boxspringbedden. Er zijn zelfs ook boerderijen beschikbaar met een sauna en whirlpoolbad. Als dat geen luxe is…

Wij zijn lid van de Kinderkampeerwereld met Aartje Twinkel. Zo kan de bezoeker rekenen op top-animatie voor de kids (in de meeste schoolvakanties). Zij hoeven zich hier niet te vervelen.
Kijk op onze website voor meer informatie.


Specificatie korting bij Pampel.nl


Algemeen: 2.5%

Belangrijke informatie over korting bij Pampel.nl

De vermelde korting bij Pampel.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Pampel.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Pampel.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Pampel.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Pampel.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.