Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Party-schoenenwinkel.nl

4% korting bij Party-schoenenwinkel.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Party-schoenenwinkel.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Party schoenenwinkel heeft de meest flitsende schoenen, laarzen en pumps. Voor elke outfit vindt u hier wel een paar, bijvoorbeeld met glitters, plateauzolen, panterprint, zebraprint en mega hakken. Ook voor heren is er veel keuze, zoals gouden schoenen, zilveren schoenen en gangster schoenen. Alle schoenen worden binnen 24 uur uit voorraad geleverd.


Specificatie korting bij Party-schoenenwinkel.nl


Algemeen: 4%

Belangrijke informatie over korting bij Party-schoenenwinkel.nl

De vermelde korting bij Party-schoenenwinkel.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Party-schoenenwinkel.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Party-schoenenwinkel.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Party-schoenenwinkel.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Party-schoenenwinkel.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.