Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Peddels.nl

3.33% korting bij Peddels.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Peddels.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Peddels.nl is een webshop in exclusieve heren-en dameskleding. Peddels.nl heeft een fysieke winkel, en daarom is Peddels.nl ook in staat de exclusieve merken aan te bieden, die een gemiddelde webshop niet kan leveren.

De volgende merken zijn onder meer bij Peddels.nl beschikbaar:
• Armani;
• Polo Ralph Lauren;
• Liu-Jo;
• Super Trash;
• Lacoste.

Maar ook minder bekende merken als R95th, Sundek, Aeronautica Militare en vanaf volgend seizoen Stone Island en Hackett.

Outlet
Peddels.nl heeft ook een outlet gedeelte waar items met een mark down verkocht worden tegen aantrekkelijke kortingen.

Geen verzendkosten
Peddels.nl heeft als doel te leveren binnen 24 uur, en kan door een goede organisatie altijd naar volle tevredenheid leveren, zonder verzendkosten! De klant kan altijd ruilen, maar dan wel op eigen kosten. Een retourformulier wordt altijd bijgevoegd.

De verzending gebeurt via TNT met het track en trace systeem. Deze informatie wordt automatisch naar de klant gemaild.


Specificatie korting bij Peddels.nl


Algemeen: 3.33%

Belangrijke informatie over korting bij Peddels.nl

De vermelde korting bij Peddels.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Peddels.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Peddels.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Peddels.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Peddels.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.