Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Peperenzoutshop.nl

1.5% korting bij Peperenzoutshop.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Peperenzoutshop.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Peperenzoutshop.nl is de specialist op het gebied van peper- en zoutstellen. Een leuk relatiegeschenk, duurzame horeca modellen, het perfecte huwelijkscadeau, of gewoon leuk voor eigen gebruik. Hier vindt u het meest uiteenlopende aanbod.

Voordelen Peperenzoutshop.nl:
• Gecertificeerd door Thuiswinkel Waarborg;
• Veilig en eenvoudig betalen met iDEAL;
• Achteraf betalen met met acceptgiro;
• Volg de bestelling via PostNL;
• 14 dagen afkoelingsperiode;
• Servicepoint gratis afhalen in Soest.


Specificatie korting bij Peperenzoutshop.nl


Algemeen: 1.5%

Belangrijke informatie over korting bij Peperenzoutshop.nl

De vermelde korting bij Peperenzoutshop.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Peperenzoutshop.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Peperenzoutshop.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Peperenzoutshop.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Peperenzoutshop.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.