Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

PerfectBody.nl

2% korting bij PerfectBody.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij PerfectBody.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

PerfectBody.nl Internet-shop is de winkel op het internet voor diverse (sport)voeding en afslankproducten tegen de laagste prijs, met prijsgarantie. PerfectBody.nl levert alles uit voorraad en bezorgen gratis binnen 24uur thuis met TPGpost.

Het Product
Perfectbody.nl is gespecialiseerd in hoogwaardige voedingssupplementen (vitamines, mineralen en combinatiepreparaten), en levert deze producten van meer dan 20 merken. Via een uitgebreide zoekmogelijkheid (winkelen op product, winkelen op merk, of gezondheidsreden) vindt de bezoeker van de site snel zijn of haar weg naar het juiste product! In Nederland worden alle bestellingen die voor 17.00 uur op werkdagen geplaatst zijn de volgende dag bezorgt.


Specificatie korting bij PerfectBody.nl


Algemeen: 2%

Belangrijke informatie over korting bij PerfectBody.nl

De vermelde korting bij PerfectBody.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van PerfectBody.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij PerfectBody.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij PerfectBody.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij PerfectBody.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.