Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Personal-Art.nl

5% korting bij Personal-Art.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Personal-Art.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Personal-Art maakt van eigen foto's hippe, trendy Pop-art kunstwerken, die op posterpapier of canvas geplaatst worden.

Doordat Personal-Art gebruik maakt van een vaste groep kunstenaars, die elke foto handmatig bewerken, steken zij met kop en schouders boven de andere bedrijven uit die ook Pop-art bewerkingen maken. Andere bedrijven gebruiken hiervoor namelijk maar een standaard Photoshop filtertje.

Op de website kun je 'kunstwerkjes' bestellen, die gebaseerd zijn op de foto's die klanten opsturen. Deze kunstwerkjes worden vervolgens op canvas of op posterpapier gezet.


Specificatie korting bij Personal-Art.nl


Algemeen: 5%

Belangrijke informatie over korting bij Personal-Art.nl

De vermelde korting bij Personal-Art.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Personal-Art.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Personal-Art.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Personal-Art.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Personal-Art.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.