Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Pestana Hotels & Resorts

3% korting bij Pestana Hotels & Resorts

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Pestana Hotels & Resorts en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

De hotelketen Pestana Hotels & Resorts is een merk dat behoort tot de Pestana Group, momenteel de grootste toerisme en leisure groep in Portugal.

De hotelketen is opgericht in 1965 en beschikt tegenwoordig over 41 hotels en meer dan 8,700 kamers in drie verschillende continenten (Europa, Zuid-Amerika en Afrika) en 10 landen (Portugal, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Argentinië, Brazilië, Venezuela, Kaapverdië, Mozambique, Zuid-Afrika en Sao Tomé en Principe). Alle vestigingen zijn vier of vijf sterren hotels.

Pestana biedt een variatie aan hotels van Leisure & Travel accommodaties dichtbij de zee tot stedelijke hotels zoals bijvoorbeeld de Pestana Chelsey Bridge Hotel in London. Met Pestana kunnen reizigers genieten van een wijde reeks van faciliteiten en een grote selectie aan activiteiten zoals spa, golf, duiken, buggy rijden, safari, watersport, vissen, paardrijden, nachtleven activiteiten en nog veel meer in elk hotel.

Daarbij geeft Pestana de beste prijs garantie aan alle gasten die via de site boeken.


Specificatie korting bij Pestana Hotels & Resorts


Algemeen: 3%

Belangrijke informatie over korting bij Pestana Hotels & Resorts

De vermelde korting bij Pestana Hotels & Resorts is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Pestana Hotels & Resorts gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Pestana Hotels & Resorts. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Pestana Hotels & Resorts. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Pestana Hotels & Resorts in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.