Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Phonegeek.nl

5% korting bij Phonegeek.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Phonegeek.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Phonegeek.nl voor de meest unieke iPhone, iPad, Samsung en HTC (bling) hoesjes van Nederland en België! PhoneGeek inspireert de smartphone gebruiker trendsettend te zijn.Wie droomt er namelijk niet van om uniek te zijn en originele producten te dragen? Dit kan nu met de accessoires van PhoneGeek. Phonegeek volgt de nieuwste trends uit Zuid-Korea, China en Japan op de voet en is hiermee de markt in Nederland en België altijd net dat ene stapje voor.Phonegeek.nl biedt zeer gevarieerde designs aan waaronder:• de meest schattige hoesjes• de meest unieke handgemaakte bling hoesjes voor de iPhone, Samsung en HTC• de nieuwste accessoires voor je iPhone 4/4s, iPhone 5, iPad 2/3, Samsung Galaxy S2, S3, Note 1 en Note.


Specificatie korting bij Phonegeek.nl


Algemeen: 5%

Belangrijke informatie over korting bij Phonegeek.nl

De vermelde korting bij Phonegeek.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Phonegeek.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Phonegeek.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Phonegeek.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Phonegeek.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.