Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Phoneshop.nl

€7.50 korting bij Phoneshop.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Phoneshop.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

In 1996 vestigde het hoofdkantoor van Phoneshop zich in Den Haag. Met twee winkels op top A1 locaties én de online shop is Phoneshop een grote speler op de Nederlandse telecommarkt.

Door afspraken met de netwerkaanbieders en fabrikanten kan er een compleet en concurrerend aanbod geboden worden. Tevens heeft Phoneshop zijn eigen technische dienst, die officieel gecertificeerd is om reparaties uit te voeren voor diverse merken.

Klanten
Service staat voorop. Orders worden dezelfde dag afgehandeld, mits voor 16:00 uur besteld. En meestal is alles ook nog eens direct uit voorraad leverbaar. De volgende werkdag kan de klant zijn bestelling al verwachten.

Website
Op de homepage staan regelmatig wisselende aanbiedingen, zoals bijvoorbeeld een telefoon met een extra product: van een iPod tot een laptop! De klant kan via de combomaker zelf zijn aanbieding samenstellen.

Verder worden alle vijf de providers (Telfort, KPN, T-Mobile, Vodafone en Orange) in het assortiment aangeboden, in combinatie met alle populaire GSM merken.


Specificatie korting bij Phoneshop.nl


Algemeen: €7.50
Los toestel of prepaid: €1.25

Belangrijke informatie over korting bij Phoneshop.nl

De vermelde korting bij Phoneshop.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Phoneshop.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Phoneshop.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Phoneshop.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Phoneshop.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.