Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Picknickshop.nl

1.5% korting bij Picknickshop.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Picknickshop.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Picknickshop.nl heeft alle spullen die nodig zijn om lekker te gaan picknicken. Van picknickmanden, picknickkleden, picknicktassen, picknickrugzakken tot diverse picknickaccessoires. Lekker met de familie, of romantisch met z'n tweeën. Rol een kleed uit en enjoy!

Voordelen Picknickshop.nl:
• Gecertificeerd door Thuiswinkel Waarborg;
• Veilig en eenvoudig betalen met iDEAL;
• Achteraf betalen met met acceptgiro;
• Volg de bestelling via PostNL;
• 14 dagen afkoelingsperiode;
• Servicepoint gratis afhalen in Soest.


Specificatie korting bij Picknickshop.nl


Algemeen: 1.5%

Belangrijke informatie over korting bij Picknickshop.nl

De vermelde korting bij Picknickshop.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Picknickshop.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Picknickshop.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Picknickshop.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Picknickshop.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.