Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

PilotenBrillen.nl

6% korting bij PilotenBrillen.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij PilotenBrillen.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Pilotenbrillen.nl - De enige echte Pilotenbrillen webwinkel van Nederland en België. De Pilotenbril is weer helemaal terug en daarom erg gewild bij de consumenten. Met de aantrekkelijke vergoedingen nu ook zeker de moeite waard voor affiliates!De pilotenbrillen zijn van een uitstekende kwaliteit en niet van de Ray-Ban te onderscheiden. Slechts voor een schijntje van de prijs! Verder beschikt Pilotenbrillen.nl over een zeer snelle service: voor 17:00 besteld betekent de bestelling de volgende dag al in huis. Daarnaast hanteert Pilotenbrillen.nl altijd een vast laag verzendingstarief zodat de consument niet voor verrassingen komt te staan.


Specificatie korting bij PilotenBrillen.nl


Algemeen: 6%

Belangrijke informatie over korting bij PilotenBrillen.nl

De vermelde korting bij PilotenBrillen.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van PilotenBrillen.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij PilotenBrillen.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij PilotenBrillen.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij PilotenBrillen.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.