Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Pimpjedeur.nl

3.5% korting bij Pimpjedeur.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Pimpjedeur.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Pimpjedeur.nl is een leuk en nieuw concept. Bij PimpJeDeur.nl kan men terecht voor een mooie sticker op elk type deur. Er is keuze uit uit leuke, grappige, serieuze en kleurrijke afbeeldingen uit de galerij of een zelfgemaakte foto om er een deurposter van te maken. Met de goede en duidelijke instructie is het opplakken van de eigen deurposter kinderspel. Dus neem niet langer genoegen met die saaie deur, maar geef kleur aan de deur en het interieur door middel van een leuke of persoonlijke foto!


Specificatie korting bij Pimpjedeur.nl


Algemeen: 3.5%

Belangrijke informatie over korting bij Pimpjedeur.nl

De vermelde korting bij Pimpjedeur.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Pimpjedeur.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Pimpjedeur.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Pimpjedeur.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Pimpjedeur.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.