Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Pinhigh.nl

1% korting bij Pinhigh.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Pinhigh.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Service, kwaliteit en de zekerheid dat uw golfvakantie perfect geregeld wordt tezamen met een unieke prijs-kwaliteitverhouding maken Pin High al 21 jaar dé nummer 1 in golfreizen. Deze positie heeft Pinhigh.nl kunnen bereiken dankzij de vele trouwe klanten voor wie zij elk jaar weer een golfreis mogen verzorgen.

De inkopers van Pinhigh.nl gaan keer op keer op zoek naar de mooiste banen en de meest sfeervolle hotels met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zo kunnen zij op vele bestemmingen nog betere condities afspreken. Uiteraard geeft Pinhigh.nl dit voordeel graag aan uw bezoekers door!

Unieke Pinhigh.nl prijsgarantie!
Pinhigh.nl garandeert dat wanneer men een golfreis reserveert, dit altijd voordeliger is dan indien men zelf rechtstreeks dezelfde reis boekt. In het onwaarschijnlijke geval dat men ter plaatse ontdekt dat de door hen geboekte reis voordeliger rechtstreeks geboekt had kunnen worden, betaalt Pinhigh.nl u het verschil terug. Dus ook in dit opzicht loopt de consument bij Pinhigh.nl geen enkel risico.

Het vakantieaanbod van Pinhigh.nl is als volgt in te delen:

• Individuele reizen
• Groepsreizen
• Singlereizen
• All-inclusive reizen
• Golf4less
• Golfclinics in het buitenland
• GVB-clinics in het buitenland
• Golftoernooien
• Golf & More! Golf in combinatie met: Opera, kooklessen, wellness, rondreizen en golfreizen voor het hele gezin
• Appartementen en villa’s


Specificatie korting bij Pinhigh.nl


Algemeen: 1%

Belangrijke informatie over korting bij Pinhigh.nl

De vermelde korting bij Pinhigh.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Pinhigh.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Pinhigh.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Pinhigh.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Pinhigh.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.