Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Pinkystyle.nl

4% korting bij Pinkystyle.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Pinkystyle.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

De wereld kleurt roze met de nieuwe campagne van Pinkystyle.nl. In deze roze winkel worden alleen maar roze artikelen verkocht.

Pinkystyle.nl verkoopt echt alles in het roze en fuchsia. Het assortiment bevat onder andere kleding, hoeden, feestartikelen en gadgets. Pinkystyle is er voor roze liefhebbers en voor iedereen die roze feestartikelen, grapjes of kado’s nodig heeft. Zoekt u iets in het roze dan moet u echt bij Pinkystyle zijn!

Daarnaast werken zij volgens de regels van de “Thuiswinkel Waarborg” en zorgen ze voor een snelle levering, lage verzendkosten en een professionele klantenservice.


Specificatie korting bij Pinkystyle.nl


Algemeen: 4%

Belangrijke informatie over korting bij Pinkystyle.nl

De vermelde korting bij Pinkystyle.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Pinkystyle.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Pinkystyle.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Pinkystyle.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Pinkystyle.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.