Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Plantenbestel.nl

2.75% korting bij Plantenbestel.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Plantenbestel.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Plantenbestel.nl is voortgekomen uit een hoveniersbedrijf met meer dan 21 jaar ervaring. Voor Plantenbestel.nl leek een plantenwebshop ideaal, een goede aanvulling op het bestaande hoveniersbedrijf. De passie van Plantenbestel.nl ligt bij de natuur en met name beplanting. De kennis en ervaring met beplanting is voor de klant een grote meerwaarde. Met een groot kwekersbestand en enkele grote inkoopcentra in hun bestand kan Plantenbestel.nl een zeer breed assortiment beplanting aanbieden.


Specificatie korting bij Plantenbestel.nl


Algemeen: 2.75%

Belangrijke informatie over korting bij Plantenbestel.nl

De vermelde korting bij Plantenbestel.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Plantenbestel.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Plantenbestel.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Plantenbestel.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Plantenbestel.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.