Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Playseat.nl

2% korting bij Playseat.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Playseat.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Dé complete webshop met het gehele assortiment Race en Vliegsimulatie stoelen van het Wereldwijd bekende merk Playseat. Naast deze stoelen tevens een ruim assortiment aan stuurtjes, racegames en consoles.


Specificatie korting bij Playseat.nl


Algemeen: 2%
Consoles: 0.5%

Belangrijke informatie over korting bij Playseat.nl

De vermelde korting bij Playseat.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Playseat.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Playseat.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Playseat.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Playseat.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.