Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Pluimen.nl

3.5% korting bij Pluimen.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Pluimen.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

De Pluim is een verrassend en innovatief beleveniscadeau. Inmiddels hebben al bijna 4 miljoen ontvangers iets moois beleefd met de Pluim. Pluimen.nl is toonaangevend als het gaat om creatieve belevenismomenten en is marktleider op het gebied van beleveniscadeaus.

De Pluim bestaat uit een feestelijke giftbox met daarin een full colour magazine met belevenis cadeaus en de Pluim Voucher. Het magazine laat zien wat u zoal kunt beleven met de Pluim. De Pluim is te bestellen in 11 verschillende prijsklassen, variërend van € 15,- (Gele Pluim) tot € 1000,- (Gouden Pluim). Bij elke Pluim kan men extra’s bestellen:
• Fles(sen) wijn
• Fles(sen) champagne
• Wenskaart(en)

Als u iemand de Pluim geeft, dan kan hij/zij kiezen uit een ruim assortiment belevenissen (in totaal meer dan 3500 belevenissen). Iemand die de Pluim als cadeau geeft, kan de Pluim persoonlijk maken door een tekst/foto of video toe te voegen. De ontvanger van de Pluim kan weer online een bedankje achterlaten voor de gever van de Pluim.
De gever van de Pluim oriënteert zich via Pluimen.nl en de ontvanger van de Pluim kan deze inwisselen via www.mijnpluim.nl.


Specificatie korting bij Pluimen.nl


Algemeen: 3.5%
Nieuwsbrief Inschrijving: €0.20

Belangrijke informatie over korting bij Pluimen.nl

De vermelde korting bij Pluimen.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Pluimen.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Pluimen.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Pluimen.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Pluimen.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.