Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Plusport.com

8.75% korting bij Plusport.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Plusport.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

PlusPort is één van de grootste opleidingsinstituten op het gebied van veiligheidscertificeren in Nederland. Met het uitgebreide pakket kan iedereen die een veiligheidstraining moet volgen bij PlusPort terecht.
PlusPort onderscheidt zich op de markt door VCA certificering mogelijk te maken via e-learning. Hierdoor zijn doorlooptijden veel lager (ruim 60% sneller dan klassikale trainingen), flexibel te volgen en gemiddeld de helft goedkoper dan conventionele trainingen. Daarnaast ligt het slagingspercentage bij PlusPort trainingen ver boven het Nederlands gemiddelde.

PlusPort heeft verschillende veiligheidstrainingen beschikbaar. Soms ook in verschillende talen. Zo is PlusPort de grootste aanbieder van VCA trainingen via internet. Maar bij PlusPort kunnen klanten onder andere ook terecht voor bedrijfshulpverlening, HACCP, NEN 3140 en Veilig werken aan de weg trainingen. Reeds vele duizenden klanten kozen voor het volgen van trainingen via PlusPort, waaronder de meest gerenommeerde organisaties.

Doelgroep
PlusPort veiligheidstrainingen zijn zo ontwikkeld dat ze voor iedereen gemakkelijk te volgen zijn. De duizenden cursisten die wij inmiddels hebben opgeleid hebben dan ook de meest uiteenlopende achtergronden; van ZZP’ers in de bouw tot staf personeel van grote multinationals.


Specificatie korting bij Plusport.com


AED: 8.75%
Algemeen: 7%
ATEX: 7%
BHV: 5.25%
HACCP: 7%
Heftruck: 5.25%
NEN 3140: 7%
VCA: 7%
Veilig werken aan de weg: 8.75%

Belangrijke informatie over korting bij Plusport.com

De vermelde korting bij Plusport.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Plusport.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Plusport.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Plusport.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Plusport.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.