Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Podobrace.nl

5% korting bij Podobrace.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Podobrace.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Podobrace.nl is binnen 2 jaar uitgegroeid tot de leidende webshops voor alle soorten (sport)braces en hulpmiddelen. Zij bieden alle topmerken braces die er op dit gebied te krijgen zijn. De allerbeste producten, geselecteerd door specialisten. Al 32 jaar optimale kwaliteit en service als uitgangspunt. In de webshop staan alleen de veiligste en meest effectieve braces, (sport)zolen en andere hulpmiddelen om overbelasting en beschadiging van spieren, banden en gewrichten te voorkomen.

Voordelen

• Een groot assortiment met alle topmerken;
• De producten uitvoerig getest;
• Niet goed geld terug garantie;
• Goede bereikbaarheid en service;
• Voor 18.00 besteld, morgen in huis;
• Uitgebreide betalingsmogelijkheden.

Podobrace.nl behandelt elke bestelling met grootste zorg en besteed regelmatig tijd aan het verbeteren van haar service. Op de site wordt dan ook veel aandacht besteed aan de klantenservice en aftersales.


Specificatie korting bij Podobrace.nl


Algemeen: 5%

Belangrijke informatie over korting bij Podobrace.nl

De vermelde korting bij Podobrace.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Podobrace.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Podobrace.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Podobrace.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Podobrace.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.