Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Poefenshop.nl

1.5% korting bij Poefenshop.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Poefenshop.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Poefenshop.nl heeft een groot aanbod aan poefen in alle kleuren, vormen en maten. Of de poef nou rond of kubusvormig, een kinderpoef of volwassenenpoef, een binnen of buitenpoef is. Voor iedereen is een leuke poef te vinden.

Voordelen Poefenshop.nl:
• Gecertificeerd door Thuiswinkel Waarborg;
• Veilig en eenvoudig betalen met iDEAL;
• Achteraf betalen met met acceptgiro;
• Volg de bestelling via PostNL;
• 14 dagen afkoelingsperiode;
• Servicepoint gratis afhalen in Soest.


Specificatie korting bij Poefenshop.nl


Algemeen: 1.5%

Belangrijke informatie over korting bij Poefenshop.nl

De vermelde korting bij Poefenshop.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Poefenshop.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Poefenshop.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Poefenshop.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Poefenshop.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.