Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Popelectronics.nl

1.4% korting bij Popelectronics.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Popelectronics.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

PopElectronics.nl levert kabels, huishoudelijke apparaten, computers en accessoires van deur tot deur. Met openingstijden van 12:00 - 20:00 uur is Pop Electronics voor een zeer ruime groep mensen bereikbaar. De verzendkosten zijn laag gehouden en vanaf een bestelling van € 100 is verzenden zelfs gratis.

PopElectronics.nl biedt de mogelijkheid zelf een pc samen te stellen, tegen een zeer aantrekkelijke prijs en zonder verzendkosten. U bepaalt wat er in uw pc komt, een dvd brander of liever een blu-ray? Is 1000GB wel genoeg? Een pc geheel op maat, en de keuze uit meerdere soorten pc's.

PopElectronics.nl is gekeurd door Safe2Shop en heeft 4,5 uit 5 sterren ontvangen. Ook is PopElectronics.nl aangesloten bij QShops.

Verzenden
• Verzenden via UPS
• Verzenden vanaf € 100 gratis


Specificatie korting bij Popelectronics.nl


1000+ euro: 0.35%
1-25 euro: 1.4%
136-375 euro: 1%
26-135 euro: 1.3%
376-1000 euro: 0.7%

Belangrijke informatie over korting bij Popelectronics.nl

De vermelde korting bij Popelectronics.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Popelectronics.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Popelectronics.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Popelectronics.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Popelectronics.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.