Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Poppenwagen-webwinkel.nl

3% korting bij Poppenwagen-webwinkel.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Poppenwagen-webwinkel.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Poppenwagen-webwinkel.nl biedt voor elke poppenmoeder een grote keus aan gunstig geprijsde artikelen van poppenwagens tot luiertasjes, van babypoppen tot poppenmeubeltjes. Alles draait om de pop en poppenmoeder in deze Safe2Shop gecertificeerde webwinkel! Een groot assortiment aan poppenwagens zijn beschikbaar in verschillende materialen (hout/kunststof/metaal). Deze zijn leverbaar in een 1-pop uitvoering maar ook voor tweelingpoppenmoeders is er genoeg keuze. Veel van deze poppenwagens zijn verstelbaar in duwhoogte zodat ze langere tijd gebruikt kunnen worden. Zo is er voor elke leeftijd en lengte van poppenmoeders wel wat te vinden in de juiste maat. Leuk om te weten is dat Poppenwagen-webwinkel.nl als eerste webwinkel in Nederland een handig Poppenwagen-filter ontwikkeld heeft waarmee op de website niet op leeftijd maar op duwhoogte gezocht kan worden naar de juiste maat poppenwagen. Hiermee kunnen klanten beter en eenvoudig bepalen wat de juiste maat poppenwagen is. Daarnaast kan er ook op prijs of merk gesorteerd worden.


Specificatie korting bij Poppenwagen-webwinkel.nl


Algemeen: 3%

Belangrijke informatie over korting bij Poppenwagen-webwinkel.nl

De vermelde korting bij Poppenwagen-webwinkel.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Poppenwagen-webwinkel.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Poppenwagen-webwinkel.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Poppenwagen-webwinkel.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Poppenwagen-webwinkel.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.