Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Portucasa.nl

2% korting bij Portucasa.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Portucasa.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Portucasa.nl heeft een breed aanbod van vakantiehuizen in het echte Portugal, weg van het massatoerisme. Van een eenvoudige vakantiewoning of modern ingericht appartement met dakterras in een dorp tot luxe villa met zwembad en tennisbaan.

Alle huizen van Portucasa.nl zijn geselecteerd op hun bijzondere ligging en de kwaliteit en sfeer, van authentiek tot modern. Portucasa.nl kent ieder gebied goed en heeft ieder huis bezocht. Het aanbod van Portucasa.nl bevat vakantiehuizen aan het strand in West Algarve, landelijk gelegen woningen in Centraal Algarve tot vakantievilla’s dicht bij de Spaanse grens in de Oost Algarve.

Voordelen van Portucasa.nl
• Portucasa.nl is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)
• Accommodaties op de mooiste plekken in de Algarve.
• Deskundig advies van de echte Portugal-kenners


Specificatie korting bij Portucasa.nl


Algemeen: 2%

Belangrijke informatie over korting bij Portucasa.nl

De vermelde korting bij Portucasa.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Portucasa.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Portucasa.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Portucasa.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Portucasa.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.