Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Posters.nl

5% korting bij Posters.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Posters.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Posters.nl is gespecialiseerd in het aanbieden van online posters en kunstreproducties.
Via de professionele webshop kan de bezoeker een keuze maken uit meer dan 20.000 posters en (foto)reproducties.

Posters.nl heeft een zeer uitgebreide collectie van o.a. film- , muziek,- dieren-, auto,- en kinderposters.
Ook reproducties van bekende kunstenaars kunnen via de site besteld worden.
Bijna alle posters en kunstreproducties kunnen desgewenst voorzien worden van een passende omlijsting via de online inlijstmodule.
Het vervaardigen van de lijsten gebeurt in de eigen lijstenmakerij!

U kunt ook kant en klare schilderijen bij Posters.nl kopen. Een aantal hiervan is zeer speciaal met de hand beschilderd waarbij de afbeelding doorloopt op de lijst.

Verder is Posters.nl een betrouwbare partner voor veel bedrijven. Dit varieert van één schilderij tot een complete projectinrichting.
Met de eigen unieke Inspiration Art lijn leveren zij een uitgebreide collectie motivatieposters met prikkelende teksten voor thuis en op kantoor.


Specificatie korting bij Posters.nl


Algemeen: 5%

Belangrijke informatie over korting bij Posters.nl

De vermelde korting bij Posters.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Posters.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Posters.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Posters.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Posters.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.