Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Prachtigkado.nl

3.75% korting bij Prachtigkado.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Prachtigkado.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

PrachtigKado.nl is één van de grootste online kadowinkels. PrachtigKado.nl is een drukkerij voor persoonlijke artikelen. Zo kan men bij Prachtigkado.nl o.a. mokken, keukenschorten, muismatten en vele andere producten laten bedrukken. PrachtigKado.nl is bijzonder door haar goede klantenservice en snelle levertijd. De tegeltjes die voor 16.30 worden besteld gaan dezelfde dag nog met de post mee. Hierdoor kiezen veel klanten voor PrachtigKado.nl! De snelle levertijd zien klanten als een groot voordeel.


Specificatie korting bij Prachtigkado.nl


Algemeen: 3.75%

Belangrijke informatie over korting bij Prachtigkado.nl

De vermelde korting bij Prachtigkado.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Prachtigkado.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Prachtigkado.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Prachtigkado.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Prachtigkado.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.