Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Presentsathome.nl

4.25% korting bij Presentsathome.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Presentsathome.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

De webwinkel van Presentsathome.nl biedt een grote diversiteit aan leuke gadgets, cadeaus en fleurige accessoires voor in huis.

Met name grote collecties van Delfts blauw en Kitsch Kitchen scoren zeer hoge conversiepercentages. Voor Kitsch Kitchen is er met name een grote collectie aan luiertassen die zeer goed verkopen. Voor Delfstblauw zijn dit de kussende paartjes. Bekijk ook eens de fleurige decoratie spullen voor de Kinder- en babykamer. Verder zijn de hippe koekoeksklokken in trek bij een groot deel van de kopers op de website.

Voordelen
• Betrouwbare en efficiënte service;
• Veilig betalen via iDeal;
• Lage bezorgkosten: € 4,95.


Specificatie korting bij Presentsathome.nl


Algemeen: 4.25%

Belangrijke informatie over korting bij Presentsathome.nl

De vermelde korting bij Presentsathome.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Presentsathome.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Presentsathome.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Presentsathome.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Presentsathome.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.