Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Priceattack.nl

2.5% korting bij Priceattack.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Priceattack.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Het unieke concept van Priceattack.nl schotelt de klant elke week drie producten voor, tegen een stuntprijs, zolang de voorraad strekt. Producten in de categorieën wannahaves, gadgets, gifts en consumentenelektronica. De aanbiedingen rouleren dagelijks (om 0:00 uur) om de bezoeker elke dag iets nieuws te bieden. De producten zijn nieuw en worden geleverd door gerenommeerde leveranciers van over de hele wereld.

Priceattack werkt nauw samen met payment professional MultiSafepay. Met het nieuwe betalingssysteem Fast Checkout rekent u af in 3 heldere en herkenbare stappen. Snel, simpel én veilig. Bovendien is elke order tot € 200,- gegarandeerd door MultiSafepay.


Specificatie korting bij Priceattack.nl


Algemeen: 2.5%

Belangrijke informatie over korting bij Priceattack.nl

De vermelde korting bij Priceattack.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Priceattack.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Priceattack.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Priceattack.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Priceattack.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.